Informatie

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Erica Kooman. Ik ben al sinds 1984 werkzaam in de haarwerkbranch, waarvan 19 jaar in een groot productiebedrijf met maathaarwerk. Ik heb alle benodigde certificaten op het gebied van haarwerken.

Sinds 1 januari 2008 heb ik haarwerkstudio Artistic Ficial Haarwerken overgenomen, omdat ik het een uitdaging vond om voor mijzelf te beginnen. Met het roer overnemen heb ik ook meteen een nieuwe naam gekozen: Sempre Capelli Haarwerken. De betekenis hiervan is Altijd (=Sempre) Haar (=Capelli). Een naam met een dubbele betekenis. Altijd haar, omdat u bij mij terecht kunt om u zo goed mogelijk te helpen met uw haarprobleem. En tevens altijd haar, omdat het een eenmanszaak is. U wordt altijd door mij geholpen.

Met mijn haarwerkstudio wil ik mij vooral specialiseren in mensen met Alopecia androgenetica (=mannelijke kaalheid bij vrouwen) en Alopecia areata (=gedeeltelijk of gedeeltelijk haarverlies door een auto-immuunziekte). Juist deze mensen hebben zo hard hulp nodig en die wil ik ze heel graag geven.

 

Tevens kunt u ook zeker bij mij terecht als het om goede oplossing gaat voor een haarwerk, na de diagenose waarbij Chemotherapie gebruikt gaat worden! De leveranciers waar ik uitsluitend mee samenwerk, leveren snel en met een hoogwaardige kwaliteit in haarwerken en toebehoren.

Dat is een vereiste in het snelle handelen na diagnose. 

 

Ik heb het mooiste beroep van de wereld!! En er is niets fijner dan een mooi haarwerk te leveren dat niet van echt te onderscheiden is. Voor welke vorm van haarverlies dan ook!

Wat maak ik?

Bij mij kunt u terecht voor gehele haarprotheses, gedeeltelijke haarprotheses, fusion/verankering, weving en confectiepruiken.

Eerste contact

Als u in mijn haarwerken geïnteresseerd bent, kunt u telefonisch contact met mij opnemen. Dan kunnen we een afspraak maken voor een intakegesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit intakegesprek kan ik u wat meer inzicht geven over mijn product en kunnen we samen bekijken wat er het beste past bij u situatie! Als er de situatie naar is, doe ik dit ook ambulant.

Veel gestelde vragen

Voel alleen ik 't dat ik een haarwerk heb of voelt 'n ander het ook?

Aan het haarwerk zelf voel je helemaal niets. Ook een ander die aan jouw haar voelt, voelt niks. Het is tenslotte echt haar.


Kan ik alles met mijn haarwerk doen?


Je kunt je haarwerk beschouwen als 'eigen'. Het heeft dus dezelfde zorg nodig als je natuurlijke haar, en kent dezelfde beperkingen! Dus kun je gewoon douchen, sporten en normaal leven zonder extra zorgen.


Heeft mijn haarwerk speciale zorg voor onderhoud nodig?

Ja, het vereist wel onderhoud. Het reinigen kunt u zelf doen, mits u de juiste producten gebruikt. Dit in verband met uw garantie. Bij een permanente bevestiging moet u regelmatig naar de salon komen voor onderhoud.


Welke mogelijkheden zijn er, qua modellen?

In principe kan er veel. Elke wens is bespreekbaar!


Kan ik mijn haar (blijven) verven of spoelen?

Ja, want het is echt haar. Dus kunt u het verven en spoelen, maar bijvoorbeeld ook krullen. Ik adviseer u wel om het professioneel te laten behandelen. Bedenkt u wel dat het haar zich niet kan herstellen, dus bij een verkeerde keuze of behandeling kan dit problemen geven. 


Wat kost het?

De kosten zijn afhankelijk van maat, haarkleur en haarlengte van het haarwerk. Ook is er een prijsverschil tussen synthetisch en natuurlijk haar. Ik maak graag een afspraak voor een prijsbepaling. Zie ook Prijzen & Betaling.

 

 

Wat is de levertijd?


Voor confectiehaarwerken is de levertijd binnen enkele dagen. De levertijd voor de maatwerken varieert van 8 tot 12 weken.

 

Kan ik een haarwerk reserveren?

 

Voor een confectiehaarwerk bestaat de mogelijkheid om het minimaal 3 weken en maximaal 6 weken te reserveren.

 

 

Betaalt mijn zorgverzekering wel of niet mee?

Sempre Capelli Haarwerken is aangesloten bij de ANKO, de ondernemersverening voor kappers en haarwerkers in Nederland. Dit is een keurmerk. Indien u vanwege een medische reden een haarwerk nodig heeft, kunt u met een hulpmiddelenverwijzing van uw arts een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar. Dit is opgenomen in het basispakket, iedereen heeft er dus recht op. U krijgt €465,00 als basisvergoeding , bij aanvullende verzekering kunt u recht hebben op een hogere vergoeding. 

Garantie/nazorg van uw haarwerk

Na een strenge controle wordt het haarwerk aan u geleverd. Bent u tevreden met het resultaat, dan gaat de gerantie in op eventuele gebreken die later aan het licht komen. Er wordt geen garantie gegeven op gebreken/schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderzins ongebruikelijke voorvallen. Of wanneer elders een wijziging aan het montuur is aangebracht, het haar gekleurd, geknipt of behandeld is! U kunt altijd terecht voor een gratis nazorgcontrole om te kijken of alles nog aan u eisen voldoet!